Home

Polaroid fotopapier HEMA

Bekijk de categorie instax en foto artikelen op hema.nl. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Gratis thuisbezorgd vanaf 25.- Echt HEMA > Bekijk de categorie Instax filmpjes op hema.nl. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Gratis thuisbezorgd vanaf 25.- Echt HEMA > Colorfilm instax mini glossy (2x10/pk) De instax film met 20 stuks film is verpakt in een handige cartridge die je zeer gemakkelijk in de camera plaatst. De instax films bieden geweldige direct-klaar foto's die bij uitstek geschikt zijn om meteen uit te delen of mee te nemen door het handige creditkaart formaat Instax film zorgt voor een scherpe heldere weergave met levendige kleuren en natuurlijke huidtinten. De print is 5,4 bij 8,6 cm, inclusief de welbekende witte rand. De afbeelding zelf is 4,6 bij 6,2 cm groot. lees meer. aantal foto's: 50. artikel nummer: 60300543. niet online, bekijk winkelvoorraad. 40

Polaroid - Home of the Original Polaroi

instax en foto artikelen - HEM

  1. De fotoservice van HEMA is al jaren een begrip in Nederland. Met de grootste zorg worden jouw producten gemaakt en afgeleverd bij je thuis of in jouw HEMA. Het assortiment is groot en in ontwikkeling. Je bestelt je mooiste foto op verschillende producten om jouw herinnering te bewaren. Of het nu een fotoboek is of een foto aan de muur. HEMA levert het allemaal
  2. Het Polaroid Premium ZINK Zero Papier is geschikt voor de Polaroid Digitale Instant camera Z2300, Snap, Snap Touch en de Polaroid Zip Mobile printer. Het fotopapier is 5x7.5cm groot en er wordt geen inkt gebruikt. Bij het ZINK papier wordt er namelijk gebruik gemaakt van de zogenaamde Zero Inkt Printing Technology
  3. Product Informatie. Product Informatie. Dit Fujifilm Instax Mini Instant Film Fotopapier is geschikt voor alle Fujifilm Instax Mini 8 camera's, waaronder de Mini 9, Mini 8 en Mini 90 Neo Classic. Het papier wordt geleverd in een handige cartridge. De Fujifilm Instax Film zorgt voor scherpe, heldere weergave en levendige kleuren
  4. Polaroid film = Polaroid fotopapier. Veel mensen weten het niet, maar Polaroid film is precies hetzelfde als Polaroid fotopapier.Ze noemen het film omdat je vroeger een filmrolletje in je camera deed om foto's mee te nemen. vandaag de dag kan dit nog steeds, al zijn er wel camera's die losse velletjes gebruiken voor het maken van de foto's

Op hema.com shop je eenvoudig je fujifilm instax instant camera. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel Set van 20 sheets Fujifilm Instax Wide Film fotopapier. Je cookie instellingen aanpassen kan hier OK en sluiten. Fujifilm Instax Wide Film fotopapier. Polaroid Polaroid Originals kleurenfilm - geschikt voor type SX camera's. Bestel je op een werkdag voor uur. Polaroid fotopapier hema Fujifilm instax mini camera wordt geleverd inclusief batterijen review polaroid camera Hema. maart 23, 2015. Begin van het jaar heb ik de polaroid camera van Hema gekocht en het bijhorende fotopapier. Tijdens de verjaardag van mijn vriend heb ik de camera uitgetest en ik ben zeer tevreden. Het is een handige camera en er komen mooie foto's. Het is echt leuk om meteen foto's te hebben en even te moeten. Polaroid 10 kleurrijke mini-fotolijsten, formaat voor 3x4 fotopapier (POP) -7% 10 stks fotolijst + 10 stks Houten clips + 1 st Touw 4 inch Muur Opknoping Fotopapier Frame foto Display Moderne Kunst Woondecorati

Instax filmpjes - HEM

HEMA Fotoalbum 32.5x29 - Bladeren. €12,50. Hema.nl (24k+) Een groot fotoalbum met een lichtgroene kaft en het dessin van bladeren. De tussenbladen zijn van pergamijn en de witte pagina's van zuurvrij karton. In het Polaroid-fotopapier - Fotoalbums. Trending Het Polaroid Color 600 Color fotopapier is geschikt voor Polaroid 600 en i-type camera's. In de verpakking zitten 8 vellen fotopapier met een gekleurde rand. De camera print je foto's op dit papier in kleur. Als je de foto maakt, is het een verrassing welke kleur eruit komt. De afmetingen van het fotopapier zijn 10,7 x 8,8 centimeter en de foto.

fotopapier - HEMA www.hema.com. Glanzend fotopapier dat geschikt is voor de meest gangbare kleuren- en foto-inktjetprinters (tot 5.760 dpi). Dit Fujifilm Instax Mini Instant Film Fotopapier is geschikt voor alle Fujifilm Instax Mini 8 camera's, waaronder de Mini 9,. Op HEMA.nl maak je retro style prints van je foto's: een blijvende herinnering Retroprints met uniek frame maken met je eigen foto`s. Je kunt nu helemaal zelf je eigen retro foto's maken, zonder dure camera. Met de retroprints van Fotofabriek creëer je namelijk hetzelfde leuke vintage effect door het toegevoegde witte frame. Je kunt de retroprints bedrukken met foto's van jezelf, van je gezin of gewoon met mooie plaatjes HEMA 10-pak Fujifilm Instax Black Films. €12,-Hema.nl (18k+) Een set van 10 filmpjes die geschikt zijn voor de Instax mini camera. De filmpjes hebben een creditcardformaat en een zwarte rand. De Polaroid m340 pak fotopapier - Multimedia-accessoires. Trending Instax fotorek 35x23 goud 9 knijpers. Hang je gemaakte Instax foto's direct op in deze goudkleurige fotoframe. Zo verdwijnen de foto's niet in een kastje en word je dagelijks herinnert aan de bijzondere momenten. Aan het rek zitten gaatjes waaraan je hem kunt ophangen en door de knijpers is er plek voor 9 foto's. 5

Herhaal dit voor iedere polaroid die je wilt (ik heb er 8 gemaakt). Print je polaroids uit op fotopapier. Ik heb glanzend fotopapier van de HEMA gebruikt en dat werkt prima! Stap 2: Plak de polaroids op een stuk dik wit karton. Ik gebruikte hiervoor spuitlijm Bekijk de categorie Instax cameras op hema.com En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dat is echt HEMA Op HEMA.nl maak je retro style prints van je foto's: een blijvende herinnering! HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten

Jullie kennen het vast wel, Polaroid camera's en foto's. Van die camera's waarmee je een foto maakt en de foto er gelijk met een mooi wit randje uitkomt. Om die foto's te maken heb je een polaroid camera nodig of toch niet. Je kunt ze natuurlijk ook zelf maken! Wat je nodig hebt is: Fotopapier (te koop bij HEMA) Computer Printer Schaa Polaroid camera's zijn de bekendste instant camera's. Polaroid zelf is een van de weinige merken die vanaf de oprichting van de onderneming in 1937 actief is in de fotografie. Doordat het bedrijf al zo lang bezig is met deze producten worden instant camera's vaak gewoon polaroid camera's genoemd Met de Polaroid POP instant compact camera is het mogelijk om al je momenten vast te leggen en direct te printen op het 3x4 inch Polaroid fotopapier. Zo heb jij jouw foto's gelijk in handen. De foto's kunnen ook via de app gedeeld worden met vrienden en familie. De Polaroid POP beschikt over een 20 megapixels CMOS sensor, een ingebouwde LED. Polaroid Instant fotopapier. Instant fotopapier van de Fujifilm Instax serie. Instant fotopapier - Fujifilm Instax Mini 11. Instant fotopapier - Fujifilm Instax Mini 9. Kodak Instant fotopapier. Instant fotopapier - Fujifilm Instax Mini 8. Instant fotopapier - Fujifilm Instax Mini 90. Instant fotopapier - Fujifilm Instax Wide 300 Bij Hema/Kruidvat is instax film regelmatig 2+1 gratis, maar bij bol keuze uit verschillende designs. Prijsvergelijk drie Polaroid f Instant fotopapier 2+1 Polaroid Instax - Pepper.co

Colorfilm instax mini glossy (2x10/pk) - HEM

Instax Mini fotopapier - Goedkope polaroid filmpjes Zowel online als in verschillende winkels kun je fotopapier kopen voor je Instax Mini 8 of 9. HEMA: Zowel in de webshop verkrijgbaar als in de winkel. Je betaalt €16,50 voor 20 polaroidfoto's. Omgerekend is dat zo'n €0,83 per foto Met de Polaroid Hi-Print 2x3 paper cartridge maak je 20 kleurrijke fotoprints met de Polaroid Hi-Print Portable Printer of Kodak-printer. In de verpakking zitten 2 cartridges met 10 sheets. Type apparaat: Fotopapier Filmformaat: 2x3 Aantal opnames: 20 Geschikt voor: Polaroid Hi-Print Portable Printer, Kodak Printers Gewicht: 70 Polaroid camera HEMA. Met een Polaroid camera van de HEMA maak je leuke kleine foto's die direct uit je camera rollen. De polaroid camera's die je bij de HEMA kunt kopen zijn namelijk de bekende Fujifilm Instax mini 9. Het is de perfecte (instap) camera om mooie momenten vast te leggen, en natuurlijk direct te bekijken

HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen Op hema.com shop je eenvoudig al je fotoaccessoires. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel

Fujifilm Instax Mini Film bestaat uit 2 cartridges met ieder 10 vellen fotopapier en is geschikt voor alle Fujifilm Instax Mini camera's en printers. De print is 5,4 bij 8,6 cm, inclusief de welbekende witte rand. De afbeelding zelf is 4,6 bij 6,2 cm groot. De Instax Film zorgt voor scherpe, heldere weergave en levendige kleuren Fotopapier online bestellen op VERGELIJK.NL. Kom snel naar onze website en vind het goedkoopste fotopapier

Instax films - HEM

Instant fotopapier. Fujifilm Instax Wide Film Glans - 2 x 10 stuks Geschikt voor Fujifilm Instax Wide 300 camera's. Merk: Fujifilm Tip: niet wapperen met de polaroid als die uit de camera komt maar gewoon zelf aan de lucht laten drogen voor nog mooiere foto's Voor de mooiste afdrukken bestel je jouw foto's bij HEMA. Je kunt kiezen uit de formaten van 10 x 10 cm t/m 20 x 30 cm. Online of via de gratis software bestel je simpel jouw afdrukken van de mooiste momenten. Je haalt je foto's van het apparaat of social media als bijvoorbeeld Facebook en Instagram Info over goedkoop fotopapier. Resultaten van 8 zoekmachines! Pagina 1 van circa 92.800 resultaten voor goedkoop fotopapier - 0.034 sec De verschillen die wij zagen tussen het HP, Polaroid en zelfs HEMA-papier is in elk geval te verwaarlozen. Deze bevatten tien vellen fotopapier, 3 kleurenfolies en een beschermfolie. Het is dus, zoals de naam al doet vermoeden, een alles in één-pakket

Foto's afdrukken: snel en moeiteloos in alle formaten - HEM

Instant fotopapier 2+1 Polaroid Instax €37,98 €54-30% Gratis Gratis Bol.com Aanbiedingen Goedkoopste artikel gratis. Bij Hema/Kruidvat is instax film regelmatig 2+1 gratis, maar bij bol keuze uit verschillende designs 250 stuks, van Hema. Advertentienummer: m1709311500. Meld aan Marktplaats. Overige advertenties van Ylse. Meer van Ylse. instax fotopapier polaroid printer fotopapier canon selphy kodak agfa fotopapier rol instax ilford. Audio, Tv en Foto Digitale camera's Luidsprekers Stereo's Televisies

Instax cameras - HEM

  1. Print- & fotopapier. POLAROID ORIGINALS Color Instant film (voor Polaroid 600-camera's) Grotere afbeeldingen. POLAROID ORIGINALS Color Instant film (voor Polaroid 600-camera's) MediaMarkt-prijs. 20,99. Incl. btw excl. verzendkosten. Bestel nu
  2. Polaroid Now Camera tas white & blue (Polaroid Camera's) De box camera bag white is geschikt voor de polaroid now camera's. Waar u ook heen gaat, neem uw camera mee op reis. Dit slimm. Nieuw Ophalen of Verzenden. € 24,99 Vandaag. Bezoek website Vandaag. Fotoromp.nl Utrecht. Bezoek website
  3. Productbeschrijving. Kijk, klik, klaar: ervaar de nostalgie van direct-klaar fotografie met de OneStep 2 van Polaroid Originals. Deze analoge direct-klaar camera voor het moderne tijdperk heeft een klassiek design gemixed met een hedendaagse stijl. Neem 'm gemakkelijk mee en leg je avonturen vast, of het nu gaat om een avondje uit of een reis.
  4. Instax foto's. Druk je foto's af als hippe Instax print met een witte rand. Het formaat en de rand zijn gebaseerd op de prints die uit een Instax camera komen. In het formaat 6 x 9 cm en per set van 20 stuks. meer informatie. vanaf 8 1.50 verwerkingskosten

Productbeschrijving. Deze Fujifilm Instax Mini Link is geschikt voor thuisgebruik en voor onderweg. De Instax Mini Link is makkelijk te installeren en je kunt er in een handomdraai draadloos mee afdrukken vanaf je smartphone. Je kan effecten, filters en een surprise mode aan je foto's toevoegen Polaroid Fotopapier - black frame edition/Zwart : € 16,95 Bij Zalando (op 23-01-2021). Gratis bezorging* & retour, snelle levering en veilig betalen Zoek naar polaroid fotopapier kopen met Ecosia en een deel van de advertentie inkomsten van uw zoekopdracht helpt de wereld groener te maken Pu Case voor Polaroid Snap & Snap Touch Instant Print Digitale Camera blauw. €12,- collectie Fujifilm Instax Mini 8 Film 10 Vellen Fotopapier voor Polaroid mini 8 50 s 7 s 90 25 Delen SP-1 Instant Camera. €15,99. Polaroid camera hema - Elektronica. Trending Met de Polaroid Black Frame Edition Film For I Type leg je je feestelijke momenten vast op matzwart fotopapier. Type apparaat: Instant fotopapier Geschikt voor: Polaroid Now, OneStep2 en OneStep+ camera's, Polaroid Lab Overige kenmerken: 8 velletjes Kleur: Zwart Manufacturer Part Number (MPN): 601

Info over afmetingen fotopapier. Resultaten van 8 zoekmachines! Pagina 1 van circa 90.200 resultaten voor afmetingen fotopapier - 0.014 sec Een instant camera is een polaroid toestel dat de gemaakte foto's direct uitprint op fotopapier. Dit is erg leuk voor het vastleggen van feestjes en momenten voor in je fotoboek of op je fotomuur. De instant camera's zijn er in verschillende kleuren, varianten en formaten. Er zit ook een verschil in de filmformaten HEMA Fujifilm Instax films - 50 stuks. Vóór 22:00 besteld, binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgdfujifilm instax films - 50 stuks nu voor slechts 35,-. Deze fujifilm instax m. Meerdere doosjes met fotopapier voor de polaroid mini camera, bieden naar waarde! Ophalen. Bieden 18 jul. '21 En ik heb er ontzettend veel van geleerd, want ik had nog nooit eerder echt met een polaroid camera gewerkt. Nu ik wat ervaring heb, kan ik tips geven die je helpen het beste uit je camera te halen! En die tips wil je. De camera is misschien helemaal niet duur in de aanschaf (ik heb hem gekocht bij Hema), maar de foto's zijn helaas wel prijzig Bekijk hier het overzicht van ons Ilford 13x18 Fotopapier; bij CameraNU.nl altijd scherp geprijsd en snel geleverd

Polaroid Color i-Type Film Multipack - 10x8 stuks Geschikt voor Polaroid Now, Lab en OneStep camera's - van Polaroid in de categorie Instant fotopapier. -10% 20 Vellen Echt Witte Rand Fuji Fujifilm Instax Mini 8 Film Voor 8 50 Met de Polaroid Black Frame Edition Film For I Type leg je je feestelijke momenten vast op matzwart fotopapier Sorteer. Polaroid Film, Impossible, Instax, SX70, 600. Instax Wide. Nieuw binnen!!! Polaroid originals zwart-wit film voor spectra en image camera's voor € 21,99. De laatste die nog beschik. Nieuw Ophalen of Verzenden. Zie omschrijving Vandaag Topadvertentie. Bezoek website Vandaag HEMA Instax Magnetische Fotolijst Glitter - 6 Stuks. €3,50. Hema.nl (24k+) Een set van zes fotolijstjes om Instax foto's in te bewaren. Deze lijstjes vallen precies over het formaat van deze kant en klare foto's heen, zodat je op je koelkast, wandrek of wasmachine kan plakken. De lijstjes Afgelopen jaar hebben we de polaroid printer zelf natuurlijk ook getest en de uitgeprinte foto's hangen nog steeds op ons prikbord Snel en gemakkelijk kun je je fotoafdrukken bij HEMA bestellen. Het maakt niet uit waar je foto's staan. Facebook, Instagram, iPad of telefoon, geen probleem

foto en camera folder aanbiedingen per categorie

accessoires - HEM

Review | Fujifilm Instax mini 8 instant camera | Fotografille

HEMA Foto: Grootste assortiment foto artikelen online - HEM

Info over afdrukken op fotopapier. Resultaten van 8 zoekmachines! Pagina 1 van circa 7.500.000 resultaten voor afdrukken op fotopapier - 0.010 sec Canon-fotopapier. Vind het juiste Canon-papier voor je inkjetprinter, of je nu studioprints van professionele kwaliteit voor je showroom produceert, of je kinderen fijn laat knutselen. Het assortiment papiersoorten van Canon is compatibel met de PIXMA PRO-serie en de imagePROGRAF PRO-serie. Galerijkwaliteit serie 2021's populaire Heet zoeken, Rangschikking trefwoorden trends in Consumentenelektronica, Huis & Tuin, Kantoor & schoolbenodigdheden, Computer & Kantoor met fujifilm instax mini film en Heet zoeken, Rangschikking trefwoorden. Ontdek meer dan 2978 van onze beste Heet zoeken, Rangschikking trefwoorden op AliExpress.com, inclusief de bestverkopende Heet zoeken, Rangschikking trefwoorden merken Bij Polaroid heb je soms 'last' van vervaagde kleuren. Daarnaast kon daardoor het fotopapier voordeliger geprijsd worden. Als je het klassieke vierkante fotoformaat wil gebruiken, is de keuze tussen Polaroid en Instax Square. Polaroid foto's zijn 60% groter (79×79 versus 62×62 mm), maar Instax Square is daarentegen 80% goedkoper per foto Beste kwaliteit polaroid foto's: Hema. Ik heb ook een aantal foto's naast elkaar gelegd. De volgorde is altijd: Hema Profotonet Webprint Kruidvat. De keuze is reuze! Bedenkt goed wat je wil. Perfecte kwaliteit of leuke formaten. Zelf vind ik het leuk om in de invulboeken af te wisselen met verschillende soorten foto's

Fotoboek op fotopapier staand - HEMA

bol.com Polaroid 2x3 Premium Zink Paper - 50 stuk

210 gram | 20 vel. Geschikt voor kleuren-inkjet printers; FSC - verantwoord hout en papier; Print je mooiste foto's op dit stevige, glossy fotopapier in A4-formaat De fotopapier van Polaroid geeft onder alle omstandigheden een goed resultaat voor analoge fotografie. CameraNU.nl..., ook voor analoge fotografie Instant fotopapier Papier en etiketten Fujifilm instax mini film (20 vel) 123inkt.nl Levering binnen 24 uur met acceptgiro. De goedkoopste cartridges voor JOUW printer! Met Fujifilm Instax Mini Film maakt u prachtige foto's met uw Fujifilm Instax Mini camera. instax instax mini fujifilm instax fujifilm fujifilm instax mini camera film instax film fujifilm instax film fujifilm instax mini film.

Fujifilm Instax Mini Instant Film Fotopapier Kruidva

Bekijk de 123inkt fotopapier keuzehulp. Hier vergelijkt u verschillende soorten fotopapier en kunt u onze tips voor de beste afdrukresultaten op mat en glanzend papier vinden. Naast het beste fotopapier voor uw inkjetprinter kunt u bij 123inkt.nl ook A4 laser fotopapier bestellen HP Sprocket fotopapier Maak van je leukste momenten kleurrijke, veegbestendige foto's of stickers van 5 x 7,6 cm (2 x 3 inch), exclusief voor de HP Sprocket en HP Sprocket 2-in-1. Doe fotopapier in je HP Sprocket of HP Sprocket 2-in-1 en print vrijwel altijd en overal foto's van 5 x 7,6 cm (2 x 3 inch)

DIY – Polaroid magneten - Fotografille

Polaroid film & Instax fotopapier voor jouw instant camera

Foto & film. Een vakantie of belangrijke gebeurtenis voor de boeg? Deze mooie momenten wil je natuurlijk vastleggen. Bij Kruidvat vind je een wisselend assortiment kwalitatieve (digitale) fotocamera's en videocamera's. Merken. fujifilm (6) Prijs. €7,50-€15,00 (1 Kruidvat Fotokiosk. Direct je foto afdrukken in handen! Heb je jouw foto's het liefst zo snel mogelijk in handen? Laat ze dan afdrukken op de fotokiosk die je in elke Kruidvat vindt. Upload ze thuis via de computer, tablet of mobiel en haal ze over een uurtje op. Of ga direct naar de winkel en upload je foto's gemakkelijk vanaf je telefoon Een polaroidcamera is een camera die direct na het maken van een opname een fotoafdruk levert, een zogenaamde instant camera.De camera maakt gebruik van het polaroidprocedé. Door het bedrijf Polaroid, opgericht door Edwin Land, zijn meerdere procedés ontwikkeld.Het originele stamt uit 1948. De meeste hiervan geven een afgewerkte foto binnen enkele minuten

HEMA Foto: Grootste assortiment foto artikelen online - HEMA

Net als een echte foto heeft een polaroid foto een doka [donkere kamer] nodig om goed te ontwikkelen. dan gaat het fotopapier absoluut kapot. Wapper nooit, maar dan ook nooit, met het fotopapier tijdens het ontwikkelproces. Houd bij hoeveel foto's je gemaakt hebt. Ik koop de pakjes overigens gewoon bij de HEMA Leg de leukste momenten direct vast met een Instax Mini Camera. Met deze navulling voor de Instax mini camera's kun je 20 polaroid foto's maken. Om onze zeer lage prijs te kunnen hanteren vragen we je minimaal 2 pakjes van 20st te bestellen Retro-Foto's. Fotoafdrukken in de formaten 10×10 of 13×13 cm. Op hoogglans fotopapier. Voeg tekst en achtergrondkleuren toe. Verkrijgbaar in sets van 25/50/100 of per stuk. Vanaf € 9,95 per 25. Nu retro-foto's ontwerpen. » AgfaPhoto LeBox Black&White (APX 400) Wegwerpcamera / 36 opnames. Prijs. € 8,26. De AgfaPhoto LeBox Black & White Wegwerpcamera is een eenvoudig te gebruiken camera voor eenmalig gebruik die wordt geleverd met de klassieke AgfaPhoto APX 400 film voor pure zwart-wit foto's. De... Item 1-12 van 33 in totaal item (s) 1 Pack Polaroid Fotopapier 20 Films voor Z2300, Zip en Snap. Printerpapier. Standaardkorting van -5% voor leden. Koop je hightech producten (computer, pc, electronica, computer accessoires) online en haal ze af in de winkel

Fuji Instax Mini Colorfilm Glossy pak bestaat uit 10-20-40-60 of 100 vellen fotopapier voor de Fujifilm Instax Mini. De print is 5,4 bij 8,6 cm, inclusief de welbekende witte rand. De afbeelding zelf is 4,6 bij 6,2 cm groot. Compatibel met: Instax Mini 7s, Instax Mini 8, Instax Mini 8 Plus, Instax Mini 9, Instax Mini Het los te verkrijgen fotopapier heeft een formaat van 5,4 bij 8,6 centimeter, exclusief witte rand is het formaat 4,6 bij 6,2 centimeter. Let op: er wordt geen fotopapier meegeleverd. De Fujifilm Instax Mini 9 beschikt over een close up opzetlens met een minimale scherpstelafstand van 35 centimeter Fotopapier overzicht. Bekijk de populaire producten en grootste prijsdalers. Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites. Akkoord en door naar Kieskeurig.nl. Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen Je eigen retro foto's maken is heel eenvoudig. Via de volgende stappen maak je zelf je retro foto's: Open de Online Editor van Fotofabriek. Maak een keuze uit de verschillende formaten. Ontwerp de retroprints met je foto's en eventueel tekst. Rond de bestelling af en krijg je retroprints thuisgestuurd